Menu Sluiten

Werving & Selectie

We begeleiden organisaties in hun zoektocht naar professionals, kaderleden en directiefuncties. Met een gefaseerde aanpak behalen we efficiënte resultaten: een ruime intake over uw bedrijf, een gespecialiseerde wervingsstrategie, een gerichte selectie van kandidaten, een diepgaand assessment en een heldere rapportering en advies.

Hiervoor doen we beroep op ervaren consultants en de nieuwste technieken op gebied van searching, screening en assessment. Wij gaan voor u op zoek naar dé optimale match tussen werknemer en uw organisatie.

Talent Matching

Ucare begeleidt jaarlijks duizenden mensen in hun zoektocht naar een nieuwe professionele toekomst. Binnen deze groep bevinden zich uitzonderlijk sterke profielen die verdere ondersteuning wensen om hun professionele loopbaan een nieuwe wending te geven. 

Zij zoeken naar een nieuwe uitdaging waarbij hun talenten en sterktes optimaal worden ontplooid. Deze uitzonderlijke profielen gaan we via onze dienst Talentmatching proactief voorstellen aan organisaties. U heeft op die manier een bijkomend en uniek instroomkanaal.

Assessment & Development Center

Als bedrijf of organisatie wil u weten wat de vaardigheden, motivatie, waarden en betrokkenheid zijn van uw bestaande of nieuwe werknemers. Met deze gefundeerde informatie kan u immers efficiëntere teams samenstellen en uw business permanent versterken.

Via diepte-interviews, motivatietesten en interactieve oefeningen geven onze experts u een duidelijk beeld van het potentieel en de ontwikkelingsmogelijkheden van uw huidige of toekomstige medewerkers.

Loopbaanbegeleiding

De komende decennia gaan er meer werknemers met pensioen dan er jongeren op de arbeidsmarkt zullen komen. Ontegensprekelijk zal dit leiden tot een krapte op de arbeidsmarkt en een strijd om voldoende competentiegerichte werknemers binnen uw organisatie te houden. Werknemers zullen voor uw organisatie kiezen of aan boord blijven indien u hun een interessant loopbaanpad kan uittekenen en garanderen.
Ucare kan u als bewezen expert in loopbaanbegeleiding professioneel en doelgericht ondersteunen bij dergelijke loopbaantrajecten.

Training & Coaching

Ucare biedt u een ruime keuze aan training- en coaching trajecten. Van inhouse trainingen over het motiveren van medewerkers of het aanscherpen van soft en/of leadership skills tot het optimaliseren van teamwork of het internaliseren van bedrijfscultuur- en waarden. Evenals trajecten op het gebied van absenteïsme, retentiebeleid, mentale veerkracht of veiligheid zijn onze specialiteit. Dit alles steeds op maat van uw organisatie.

Outplacement

Outplacement is het begeleiden van ontslagen werknemers richting een nieuwe professionele toekomst. De wetgeving verplicht bedrijven en organisaties tot het organiseren van outplacement voor hun werknemers na een individueel ontslag, een collectief ontslag (herstructurering of sluiting) of bij een faling. Naast dit wettelijke systeem heeft een organisatie steeds de mogelijkheid tot het aanbieden van een vrijwillig outplacement. 

Binnen dit kader is het belangrijk dat zowel werkgevers als werknemers hun rechten en plichten kennen op het gebied van outplacement. Bij Ucare kan u steeds vrijblijvend terecht met al uw concrete vragen!

Change Management

Wij helpen uw organisatie omgaan met verandering: een fusie, nieuwe markten ontwikkelen, herstructureringen of andere wijzigingen. Veranderen is een continu proces en vormt een opportuniteit voor uw bedrijf.

Ucare stelt een externe adviesraad samen om uw visie en strategieën te toetsen. We organiseren maandelijkse executive coachings als klankbord of ad hoc-werksessies voor specifieke thema’s. Zo helpen we uw organisatie nog sneller vooruit!

Heb je een specifieke vraag voor ons? Wij zoeken samen met u het antwoord.

Maak een afspraak