Menu Sluiten

Training & Coaching

Iedere organisatie wenst medewerkers aan boord te krijgen of te behouden die dagelijks een gezonde motivatie en betrokkenheid aantonen. Het permanent verder laten ontwikkelen en het optimaliseren van hun talenten is hierbij een absolute noodzaak en kunst.

Ucare heeft een enorme expertise op het gebied van trainingen en coachings op het vlak van: leadership, soft skills optimalisatie en het versterken van mentale weerbaarheid.

Lees meer

Gemotiveerde en betrokken collega's zijn de beste ambassadeurs van uw bedrijf. Verdere ontwikkeling van de talenten en sterktes van uw mensen is hierbij een noodzaak. Ucare biedt een ruime keuze aan training- en coachingtrajecten aan. Van inhouse trainingen over het motiveren van medewerkers, of het aanscherpen van soft- en / of leadershipskills tot het internaliseren van bedrijfscultuur en waarden. Dit alles steeds op maat van uw organisatie.

Ucare Academy

Ucare Academy is het trainingscentrum van Ucare Career Solutions. De Ucare Academy verzorgt opleidingen en trainingen met focus op professionele groei. Zo geven we opleidingen over coachen, leiding geven, timemanagement, productiviteit, mentale veerkracht, assertiviteit en nog veel meer, en dit op maat voor uw bedrijf, alsook in een open aanbod.

It's you we care about

De Ucare Academy begint vanuit het sterktedenken. Hierbij vertrekken we steeds vanuit de sterktes en talenten van mensen en deze gebruiken we voor een positieve impact op niet alleen de individuele professionele groei, maar ook op de positieve resultaten op de werkvloer.