Menu Sluiten

Nieuws

17 oktober 2017

Ontdek wat Jobcrafting voor jouw job kan betekenen

Jobcrafting: dankzij kleine wijzigingen in je job of de aanpak van je job, kan je ervoor zorgen dat je met meer energie aan je dagtaak begint.

Verder lezen

10 oktober 2017

5 redenen waarom loopbaanbegeleiding iets voor jou is

Kun je door de bomen het bos niet meer zien? Pak je twijfels en vragen aan, en ga voor een leukere carrière.

Verder lezen

12 september 2017

Burn-outcoaches verplicht in bedrijven met meer dan 100 medewerkers

Burn-outcoaches verplicht in bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Een reportage op TV Limburg met onze loopbaancoach Dominique Hendriks.

Verder lezen

8 september 2017

Zit er waarheid in gezegden zoals ‘Dress for the job you want, not the job you have’?

Klopt het dat mensen die altijd zwart dragen veel strenger zijn dan de frivole collega die op maandag een bolletjesjurk draagt? Betekent dit dan dat onze vrolijke bolletjesjurkenfan gelukkiger is dan die strenge collega met haar little black dresses? Wij deden wat opzoekwerk en kleding is inderdaad tegenwoordig veel méér dan enkel een middel om er niet naakt bij te lopen.

Verder lezen

1 september 2017

Waarom kiezen organisaties voor een Assessment Center?

Ook een uitnodiging voor een assessment in uw mail- of brievenbus gekregen na uw laatste sollicitatie? Heeft u zich toen ook afgevraagd wat een assessment inhoudt en waarom uw potentiële toekomstige werkgever dit wil organiseren? De reden voor een assessment is vrij simpel. Organisaties zijn op zoek naar een nog eerlijkere en objectievere manier om te kijken of u de geschikte kandidaat bent voor hun organisatie.

Verder lezen

31 augustus 2017

Video CV, een uitdaging, maar het loont!

In een wereld waarin alles, werkelijk alles, visueel wordt voorgesteld zijn we verplicht om zelf te volgen. Dit houdt in dat we onszelf in het kader van een jobhunt niet enkel schriftelijk moeten voorstellen maar best zo persoonlijk mogelijk moeten gaan. Let’s go the extra mile in showing ourselves…

Verder lezen

Uw carrière een nieuwe wending geven?
Kom eens met ons praten.

Maak een afspraak