Menu Sluiten

Nieuws

4 december 2017

Waarom wandelcoaching iets voor jou is

Regen, wind, sneeuw of zon, het weerpraatje is altijd al aanwezig geweest. Maar meer dan enkel praten over het weer zouden we er beter meer op uit trekken in de natuur. Bewegen en met je gezondheid bezig zijn, is goed voor je geest.

Verder lezen

20 november 2017

De kracht van positief denken!

Positief denken en positief blijven, het is niet altijd even makkelijk. Iedereen krijgt wel eens met weerstand, irritaties en onrechtvaardigheid te maken. Tijdens dit soort momenten is het lastig om een positieve houding te behouden. Een positieve houding loont. Wanneer je positief blijft, zal dit aanstekelijk werken in je omgeving

Verder lezen

20 november 2017

Bore-out, het verborgen leed op de werkvloer

Tot 6 procent van alle Vlaamse werknemers loopt het risico op een bore-out. Toch is over Bore-out nog weinig geweten. Vaak worden de symptomen verward met desinteresse in de job of luiheid en wordt het gezien als de ‘schuld’ van de werknemer zelf.

Verder lezen

16 november 2017

Solliciteren - een vak op zich

Het is zover. Je krijgt de kans om je persoonlijk te gaan presenteren na een schriftelijke sollicitatie. Om een positieve indruk na te laten en je te onderscheiden van de concurrentie zal je je uiterste best moeten doen. Maar hoe ‘doe je het goed’ tijdens zo’n gesprek?

Verder lezen

26 oktober 2017

Wat als je work life balance niet meer rekbaar is?

Tegenwoordig is het lastiger dan ooit om een goede balans te vinden tussen je werk- en privéleven. Enerzijds lijkt ons werk alsmaar drukker te worden onder invloed van digitaliseringen en sociale media.

Verder lezen

17 oktober 2017

Ontdek wat Jobcrafting voor jouw job kan betekenen

Jobcrafting: dankzij kleine wijzigingen in je job of de aanpak van je job, kan je ervoor zorgen dat je met meer energie aan je dagtaak begint.

Verder lezen

Uw carrière een nieuwe wending geven?
Kom eens met ons praten.

Maak een afspraak