Menu Sluiten

Onze consultants, experts & coaches

Onze coaches en begeleiders zijn experts in hun vakgebied, maar op de eerste plaats ook mensen.

Astrid De Zutter
Verantwoordelijke Training & Coaching

Dominique Hendriks
Loopbaancoach

Hanna Zawierucha
Teamcoach

Onze mensen hebben een sterk en gedurfd empathisch vermogen. We stellen de échte vragen over het hoe en waarom. We gaan met u in dialoog. We bekijken ieder onderwerp met een kritische blik, maar met respect voor ieders mening. Uw uitdaging is ons startpunt. Alleen op die manier komen we samen tot het beste resultaat!

Maak kennis met onze consultants

Waar staan we voor?

Onze professionele consultants en coaches helpen en begeleiden u graag om de juiste antwoorden te vinden voor al uw persoonlijke of bedrijfsgebonden HR-vragen. Wij ondersteunen, assisteren en adviseren, want mensen helpen zit in ons DNA!

Dominique Hendriks

Dominique Hendriks is loopbaan- en erkende stress & burnout coach bij Ucare. Hij gelooft in een waarderende benadering en maakt gebruik van het sterkte-denken tijdens zijn begeleiding. Verder heeft hij 20 jaar praktische HR ervaring in coaching, werving - en selectie en recrutering. Hij is een positieve, empatische en ervaren coach die graag mensen mee op weg neemt richting een droomjob en ook aandacht heeft voor praktische tips en tricks. Het coachen van werknemers met stress - en of burnoutklachten is één van zijn passies.

Vragen voor onze coach Dominique? Stel ze gerust via dominique.hendriks@ucare.be

Hanna Zawierucha

Hanna ziet coaching als een wisselwerking tussen realisme en positivisme en gaat graag de uitdaging aan om samen met jou aan de slag te gaan. Zorgen dat u zich weer goed voelt in uw job en daarbij oog hebben voor uw ontwikkeling en groei in deze voortdurend veranderende maatschappij primeert. Naast loopbaanbegeleiding ligt haar expertise tevens bij burn-out, stress, balans herwinnen tussen werk en privé, soft skills en leiderschap.

Als erkende zorgcoach begeleidt ze tevens mensen in een complexe privé situatie, thuis of met familieleden en die nood hebben aan begeleiding en advies.

Benieuwd wat Hanna voor uw loopbaan kan betekenen? Stel uw vragen via hanna.zawierucha@ucare.be

Tine Doms

Coach Tine vertrekt vanuit de kracht van onze gedachten. We kunnen onszelf trainen om anders te gaan denken. Met de nadruk op het belang van positiviteit en zodoende leren uit onze minder mooie momenten. Wat nemen we mee naar de toekomst? Ook uit heel negatieve dingen/momenten kunnen we iets positief halen. En hoe reflecteren we dit naar de toekomst toe?

Wat kan anders denken betekenen voor uw carrière? Ontdek het samen met coach Tine: tine.doms@ucare.be

Astrid De Zutter

Astrid is ervaren loopbaancoach en trainer, MBTI-gecertificeerd en zeer goed op de hoogte van het opleidingslandschap in Vlaanderen. De kracht van het sterkte-denken en de positieve psychologie zindert door tijdens haar coachingssessies. Ze heeft ruime ervaring in trainingen op professioneel vlak, zowel op het gebied soft skills, leidinggeven, communicatie en productiviteit, en dit bij klanten inhouse alsook open opleidingen.

Geef uw loopbaan een nieuwe boost samen met coach Astrid! Meer info: astrid.de.zutter@ucare.be

Valerie Damoiseau

Valerie is een competente en gedreven loopbaancoach die zich focust op het behalen van realistische jobdoelstellingen. Hierbij rekening houdend met ieders persoonlijke talenten, competenties en situaties. Ze heeft ruime ervaring in diverse outplacementtrajecten, zowel collectief als individueel over de verschillende sectoren heen. Haar slagzin is: een neen heb je, een ja kan je krijgen en : wees jezelf!

Bekijk samen met coach Valerie op welke manier u uw jobdoelstellingen kan bereiken. Contacteer Valerie via valerie.damoiseau@ucare.be

Nele De Keyser

Als gemotiveerde Career Coach blinkt Nele uit in het begeleiden van zowel individuen als groepen. Ieder persoon is uniek en heeft een uitgebreid palet aan talenten, het is een kwestie van deze talenten te ontdekken en duidelijk in beeld te brengen. Nele zet haar eigen sterktes in om dit doel te bereiken: geduld, inlevingsvermogen, doorzetting, integriteit en luisterbereidheid. Als de situatie erom vraagt, zal ze niet twijfelen om outside-the-box te denken.

Luc Naudts

Luc is een senior manager met meer dan 20 jaar ervaring zowel op gebied van assessment als werving en selectie en dit zowel vanuit een interne HR rol als senior consultant. Dan zij deze ervaring en zijn vooropleiding van industrieel ingenieur en master in de bedrijfspsychologie is hij zeer goed geplaatst om het profiel en potentieel van interne en externe kandidaten te kunnen bepalen, en dit in relatie met een concrete bedrijfscontext en in verschillende sectoren en op verschillende niveaus.

Tom Janssen

Na een master in General Management en een master in European Human Resources Management, startte Tom Janssen zijn carrière in de HR-dienstverlening in het Antwerpse. Naast het begeleiden van assessment en development centers, was Tom ook betrokken bij de ontwikkeling van diverse HR-tools.  Maar het gemis van het bronsgroen eikenhout, bracht hem terug naar zijn roots. Hij heeft diverse jaren gewerkt voor Voka – KvK Limburg waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Talent en hij ondernemers en ondernemingen van gepaste trainingen en leermomenten voorzag. Zijn brede ervaring en netwerk zet Tom binnen Ucare in voor projecten inzake assessment / development centers alsook voor rekruteringsvraagstukken.

‘Iedere werkgever wenst bij het uitzetten van een vacature liefst een waslijst aan geschikte kandidaten. Het schaap met vijf poten, de witte raaf, … iedereen is hiernaar opzoek’, aldus Tom. In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is het des te belangrijker om te gaan focussen op de aanwezige talenten en zo een goede match te kunnen maken tussen kandidaat en werkgever. Door the extra mile te gaan voor zowel de kandidaat als opdrachtgever, transparant en realistisch te zijn in de aanpak, wenst hij het verschil te maken. 

Maak het verschil in uw carrière en contacteer Tom via: tom.janssen@ucare.be

Evelyne Vandereyken

Evelyne werkt al geruime tijd bij Ucare als assessment consultant. Als afgestudeerde psychologe ging ze meteen aan de slag in de HR sector als assessor en doet dit vandaag de dag nog steeds met veel toewijding en enthousiasme.  Evelyne staat positief, maar realistisch in het leven en probeert steeds een evenwicht te vinden tussen het empathische en het rationele in het leren kennen van kandidaten. Een assessmentverslag moet een werktool zijn waar de kandidaat en de werkgever gedurende de loopbaan steeds opnieuw kunnen naar teruggrijpen. Het is een startpunt voor coaching, opleiding of on-the-job training. Daarom is een duidelijk advies en het geven van ontwikkelingstips erg belangrijk.

Ontdek samen met Evelyne de volgende stap in uw loopbaan. Stel uw vragen via evelyne.vandereyken@ucare.be

Bea Abts

Bea is senior HR consultant voor Ucare. Ze doet voornamelijk assessmentcenters, developmencenters, potentieelinschattingen, jurygesprekken en loopbaanbegeleiding . Ze heeft een focus op de sociale sector, ontwikkelingssamenwerking en overheidsinstellingen. Bea is ook op privé vlak erg geëngageerd als vrijwilliger voor o.a. Natuurpunt, Vredeseilanden, Oxfam solidariteit, … Ze heeft ook ervaring met vrijwilligerswerk in het buitenland o.a. Kenia en Congo. Ze trekt graag de natuur in en probeert zich zoveel mogelijk per fiets te verplaatsen. Vanuit haar achtergrond als master in de sociale en culturele antropologie, blijft een interesse in mensen en hun talenten en drijfveren een constante in haar loopbaan.

Toon Huls

Toon is een dynamische en gedreven recruiter met een hart voor sociale media. Via Linkedin houdt hij ervan om met een actieve search tot de juiste match te komen tussen klant en kandidaat. Omwille van zijn breed interesseveld wordt hij ingezet voor een waaier aan vacatures in diverse sectoren (logistiek, automotive, engineering, human resources, sales,…).  Zijn motto luidt: "Mensen maken het verschil. Great vision without great people is irrelevant."

 

Benieuwd welke impact social media op uw personal branding kan hebben? Of heeft u een interessante vacature gezien bij Ucare? Contacteer Toon via: toon.huls@ucare.be

Nathalie Roelands

Nathalie Roelands is Recruitment Consultant binnen het team Werving & Selectie.  Ze startte haar carrière ruim 20 jaar geleden in de financiële sector en is sedert 10 jaar actief binnen HR / Recruitment / Corporate Recruitment.  Met praktische ervaring aan de verschillende kanten van de tafel kan zij de noden en wensen van werkgever en werknemer goed inschatten en deze verenigen in een geslaagde match. 

Zorg voor een perfect match in jouw loopbaan en contacteer Nathalie via nathalie.roelands@ucare.be

Guy Strauven

Guy is al meer dan 9 jaar de operationele directeur van Ucare. De afgelopen jaren lag zijn focus vooral bij het opstarten en verder ontwikkelen van de diverse diensten die Ucare aan organisaties en individuen faciliteert. Kwaliteit, maatwerk, resultaatgerichtheid en klantvriendelijkheid zijn voor hem hierbij steeds primordiaal.

Als u graag van gedachte wil wisselen over outplacement, loopbaanbegeleiding, training & coaching, werving & selectie of assessment & development centers bent u bij hem aan het juiste adres.

Guy deelt heel graag en vrijblijvend zijn kennis en ervaring met u. Contacteer hem rechtstreeks via: guy.strauven@ucare.be

Backoffice team

Brigitte, Winde, Debbie, Elke en Kristina vormen het Ucare backoffice team en ondersteunen de verschillende afdelingen binnen Ucare.
Zij zijn vaak het eerste contact voor klanten en kandidaten.
Outplacement, loopbaanbegeleiding, werving & selectie, assessment centers, training, coaching ...zij beantwoorden steeds snel en professioneel al uw vragen.
Achter de schermen zorgen zij tevens voor een vlotte planning en administratieve afhandeling van alle dossiers
 

Op ieder moment staan deze waarden bij ons centraal:

  • Respect voor ieders mening
  • Transparantie en vertrouwen
  • Discretie en integriteit
  • Beroepsdeontologie
  • Dialoog
  • Gelijkheid

Uw carrière een nieuwe wending geven? Kom eens met ons praten.

Maak een afspraak