Menu Sluiten

Loopbaanbegeleiding

Uw huidige job wordt elke dag net dat tikkeltje zwaarder? U wil ontdekken waar uw talenten liggen? Vraag dan een gesprek aan met één van onze loopbaanbegeleiders. We coachen u richting de ideale job, rekening houdend met uw verlangens en passies. Ucare heeft sinds 2008 al meer dan 7.000 mensen verder geholpen in hun loopbaan via een kwaliteitsvolle loopbaanbegeleiding! Met onze 50 locaties verspreid over alle Vlaamse provincies zijn we steeds dicht bij u in de buurt.

 

Outplacement

Een job verliezen is nooit leuk. Blijf echter niet bij de pakken zitten! Als werknemer heeft u bij ontslag vaak recht op outplacement. Wij zorgen niet enkel voor het verwerkingsproces van uw ontslag, maar tevens om zo spoedig mogelijk een nieuwe en uitdagende professionele toekomst voor u te vinden.

U krijgt een vaste coach toegewezen die zowel aandacht heeft voor uw persoonlijke situatie maar ook voor uw rechten en plichten en samen met u een persoonlijk actieplan opstelt. Wij bieden u hierbij altijd de nodige steun!

Talent Matching

U bent helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging, maar tot op heden heeft de juiste "match" nog niet plaats gevonden? Wij begeleiden u graag in dit proces. Via talent matching gaan wij organisaties proactief benaderen en u promoten met uw profiel, troeven en talenten. Bij interesse van de werkgever brengen we u hiermee vrijblijvend in contact. Indien er een goede "match" is tussen beide partijen kan het contract getekend worden!

 

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpen wij u graag verder. We bieden steeds een ruime waaier aan vacatures aan: van halftijds tot voltijds, voor beginners en anciens, én dat in zeer uiteenlopende sectoren.

Geef uw carrière dus snel een boost en solliciteer via ons voor een nieuwe, leuke en uitdagende job!

Training & Coaching

Blijven leren is belangrijk voor uw eigen (duurzame) ontwikkeling. Groei als persoon en in uw job, zo staat u sterker.
Wij bieden u talloze opleidingen, trainingen en coachings aan. Door permanent aan uw eigen talenten en vaardigheden te werken verruimt u zich als mens maar bent u tegelijkertijd een meerwaarde voor uw organisatie of werkgever. Durf te investeren in uw eigen professionele toekomst.

Wilt u uw carrière boosten? Laat het ons dan snel weten.

Contacteer ons