Menu Sluiten

Loopbaanbegeleiding

Uw job met plezier uitoefenen is de basis voor een aangename loopbaan. Hoe kan u dit bereiken? Welke mogelijkheden zijn er momenteel op de arbeidsmarkt? En hoe krijgt u opnieuw een goede balans tussen werk- en privésituatie? Onze coaches helpen u om de juiste antwoorden te vinden. Wij ondersteunen, assisteren en adviseren u hierbij!

Contacteer ons

Alle gesprekken met onze loopbaancoaches zijn steeds 100% individueel. Op die manier ontvangt u altijd advies op maat. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek, dit is dan ook volledig gratis en vrijblijvend! Dit kan in één van onze 50 locaties die we in Vlaanderen hebben.

Alle loopbaanbegeleiders bij ons helpen en ondersteunen u tijdens uw zoektocht naar antwoorden op uw loopbaanvragen. Zo hebben we de afgelopen 9 jaar al meer dan 7.000 mensen kunnen verder helpen in hun loopbaan!

Waarom wij de juiste partner zijn

 • Zeer snelle opstart, geen wachttijden!
 • Bewezen ervaring van gecertificeerde loopbaancoaches
 • Persoonlijke aanpak en gepast maatwerk
 • Steeds 100% individuele begeleiding
 • Gebruik loopbaancheques mogelijk
 • Meer dan 40 locaties in Vlaanderen waar u terecht kan

Voor wie is loopbaanbegeleiding bedoeld?

Loopbaanbegeleiding is er voor werknemers (arbeiders, bedienden, kaderleden, …), zelfstandigen, die te kampen hebben met specifieke huidige of toekomstige vragen over hun loopbaan.

Deze uitspraken vormen vaak de aanleiding om een loopbaanbegeleiding te starten:

 • Ik wil graag een andere job, maar ik weet niet precies wat.
 • Ik ben recent ontslagen, maar wil graag terug aan het werk. Hoe lukt me dat?
 • Hoe vergroot ik mijn kansen op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek?
 • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen binnen mijn huidige functie?
 • Ik wil over 3 jaar een topfunctie hebben. Hoe bereik ik dit?

Hoe verloopt zo’n loopbaanbegeleiding?

Stap 1) Kennismakingsgesprek = Gratis!

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek krijgen we een beeld van uw situatie. Indien u beslist na dit gesprek om u verder te laten coachen, bestelt u de loopbaancheques om zo snel mogelijk op te kunnen starten. Graag ondersteunen wij u bij deze aanvraag.

Stap 2) Werkfase

Van zodra u de loopbaancheque heeft ontvangen gaan we van start. Tijdens deze fase is er een interactieve wisselwerking tussen u en uw coach. Aan de hand van onze unieke tools, methoden en technieken leert u zichzelf beter kennen en gaat u samen met de coach aan de slag om oplossingen te vinden voor uw vragen en problemen.

Stap 3) Afrondingsfase

We evalueren de doelstellingen die we bereikt hebben. Daarnaast kunnen er bepaalde veranderingen doorgevoerd moeten worden om het loopbaantraject bij te stellen.

Stap 4) Reflectiefase

Hierbij stelt u zelf een Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) op. In dit plan staan een aantal doelen die u zal nastreven op het moment dat uw traject is afgerond.

"Dankzij loopbaanbegeleiding kreeg ik duidelijke inzichten over mezelf en mijn competenties, evenals de geschikte tools om me te helpen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging"

Nathalie Brantz Hasselt
Leer ze kennen

Onze experts staan voor je klaar

Astrid De Zutter
Verantwoordelijke Training & Coaching

Dominique Hendriks
Loopbaancoach

Hanna Zawierucha
Teamcoach

Valerie Damoiseau
Loopbaancoach

Tine Doms
Loopbaancoach

Meer weten over loopbaanbegeleiding?

Loopbaancheques

Het is voor u als werknemer extra voordelig om loopbaancheques te gebruiken. Deze kan u makkelijk en snel aanvragen.

Meer info

Getuigenissen

De afgelopen jaren hielpen we duizenden werknemers aan een nieuwe job of aan een gepaste job voor hun passie. Wat hebben zij daar nu zelf over te vertellen?

Lees enkele getuigenissen

Veelgestelde vragen

We verzamelden enkele vaak voorkomende vragen omtrent loopbaanbegeleiding. Deze FAQ beantwoordt al veel van uw vragen.

Bezoek de FAQ

Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Alles over loopbaanbegeleiding in de provincie Antwerpen: locaties, algemene werking, loopbaancheques, contactgegevens en meer.

Loopbaanbegeleiding Antwerpen

Loopbaanbegeleiding Limburg

Alles over loopbaanbegeleiding in de provincie Limburg: locaties, algemene werking, loopbaancheques, contactgegevens en meer.

Loopbaanbegeleiding Limburg

Loopbaanbegeleiding Oost-Vlaanderen

Alles over loopbaanbegeleiding in de provincie Oost-Vlaanderen: locaties, algemene werking, loopbaancheques, contactgegevens en meer.

Loopbaanbegeleiding Oost-Vlaanderen

Loopbaanbegeleiding Vlaams-Brabant

Alles over loopbaanbegeleiding in de provincie Vlaams-Brabant: locaties, algemene werking, loopbaancheques, contactgegevens en meer.

Loopbaanbegeleiding Vlaams-Brabant

Loopbaanbegeleiding West-Vlaanderen

Alles over loopbaanbegeleiding in de provincie Vlaams-Brabant: locaties, algemene werking, loopbaancheques, contactgegevens en meer.

Loopbaanbegeleiding West-Vlaanderen

De ideale job

Het leven is te kort voor een job die niet goed bij u past. Het is tijd voor u om eens verder te kijken. Wat zijn nu de belangrijkste ingrediënten van de ideale job? Hoe vindt u de job waar u elke dag plezier heeft? Ucare helpt u verder met deze vragen en gaat samen met u op zoek naar antwoorden.

De ideale job

Wat kost een loopbaancoach?

Vraagt u zich af wat de kosten voor loopbaanbegeleiding precies zijn? Goed nieuws: dankzij de loopbaancheques liggen die doorgaans zéér laag! Lees hier wat een loopbaancoach u zou kosten.

Kosten loopbaancoach

Uw carrière begint en groeit bij Ucare

Tijdens uw loopbaan gaat u ervoor om het maximale van uw potentieel te bereiken. Zo nu en dan komen er vraagstukken op uw pad. Ontdek hier welk carrièreadvies Ucare voor u in petto heeft.

Hoe helpt Ucare u met uw carrière?

Uw carrière een nieuwe wending geven? Kom eens met ons praten.

Maak een afspraak