Menu Sluiten

Loopbaanbegeleiding in Limburg

Tijdens de loopbaanbegeleiding van Ucare gaan wij samen op zoek naar antwoorden op uw loopbaanvragen. Wij bieden u voordelig advies en specifieke ondersteuning. U kan bij ons terecht met al uw vragen omtrent uw loopbaan, studie- en beroepskeuze.

Onze deur staat altijd voor u open. Loop gerust eens naar binnen bij een vestiging van Ucare voor een gratis kennismakingsgesprek. Volledig kosteloos en vrijblijvend maken we kennis met elkaar. We beschikken over meer dan 30 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies. Onze loopbaanbegeleiding in Limburg is te verkrijgen in Hasselt, Sint-Truiden, Genk, Lanaken, Bree, Dilsen-Stokkem, Herk-de-Stad en Overpelt. We zitten altijd bij u in de buurt

Contacteer Ons

 

De volgende onderwerpen komen hieronder aan bod: 

 

Loopbaanbegeleiding in Limburg

De provincie Limburg is één van de vijf provincies van het Vlaams Gewest. Met maar liefst 8 vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt. Bent u de balans tussen uw werk- en privéleven kwijt? Of moet u leren ‘nee’ zeggen, omdat u anders teveel werk op uw bord krijgt? Wij bieden u gerichte ondersteuning in samenwerking met een loopbaanbegeleider. In meer dan 30 vestigingen staan er ervaren loopbaanbegeleiders klaar. 

In de onderstaande plaatsen is er een vestiging van Ucare. Hier bieden wij u voordelig loopbaanbegeleiding aan: - Beringen
- Bree
- Dilsen-Stokkem
- Genk
- Hasselt
- Lanaken
- Opglabbeek
- Overpelt
- Sint-Truiden

Er bevinden zich 9 vestigingen in de provincie Limburg. Onze deuren staan altijd voor u open. 
U profiteert bij Ucare van verschillende voordelen, waaronder: 

U maakt gebruik van de loopbaancheques bij Ucare

Het is mogelijk om voor slechts € 40,- al 4 uur loopbaanbegeleiding te ontvangen. Loopbaanbegeleiding is er voor werknemers (van arbeiders tot bedienden), zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van hun loopbaan en werknemers die zich in een opzegtermijn bevinden, of in een periode van verbrekingsvergoeding zitten. Ontdek hier of u in aanmerking komt voor de Loopbaancheques

Alle locaties van Ucare zijn goed bereikbaar

We hechten er waarde aan om goed bereikbaar te zijn voor u. Er is voldoende parkeergelegenheid en het openbaar vervoer stopt voor de deur bij Ucare. Op deze manier heeft u nooit een lange reistijd. 

Er is altijd plek voor u

Iedereen is anders en dat realiseren wij ons. Ieder mens heeft specifieke wensen en behoeften. Tijdens uw loopbaantraject is het van belang om te kijken naar uw specifieke vragen. De begeleiding van Ucare is individueel. 

Bij Ucare zijn er geen wachtlijsten

Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op om het traject van loopbaanbegeleiding met u te bespreken. U ontvangt een gratis kennismakingsgesprek en wij maken direct een afspraak met u. 

De vestigingen hebben een gemoedelijke sfeer

Bij Ucare heerst een huiskamergevoel. Er zijn geen maatpakken en geen priemende blikken. Op deze manier voelt u zich thuis bij ons. 

De loopbaantrajecten van Ucare

Ieder individu is verschillend. Onze loopbaantrajecten worden afgestemd op uw wensen en behoeften. U krijgt alle ruimte die u nodig heeft om in samenwerking met ons de antwoorden op uw loopbaanvragen te vinden. Een loopbaanbegeleiding is individueel en een gemiddeld traject vraagt om 8 uur begeleiding. 

 

 

Loopbaancheques Limburg

U heeft recht op loopbaancheques. De Vlaamse overheid heeft de loopbaancheques in het leven geroepen om u actief na te laten denken over uw toekomst op de arbeidsmarkt, uw toekomstperspectief en de balans tussen uw werk- en privésituatie. De loopbaancheques zijn voordelig en gemakkelijk verkrijgbaar. Met de loopbaancheques ontvangt u voordelig professionele loopbaanbegeleiding. Ontdek hier hoe makkelijk het is om de loopbaancheques te verkrijgen via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). 

Een jobcoach Limburg gaat samen met u op zoek naar wat u wil, wat u kan en wie u bent. Hieronder enkele vragen die onze loopbaanbegeleiders met enige regelmaat voorbij zien komen: 

- Op welke wijze benut ik mijn kwaliteiten optimaal? 
- Wat is mijn absolute passie? 
- Hoe krijg ik mijn privé- en werksituatie in balans? 
- Wat houdt loopbaanbegeleiding in en hoe schrijf ik me in? 


Wat krijgt u met de loopbaancheques bij Ucare? 
Dit is heel eenvoudig en overzichtelijk. Met de loopbaancheques ontvangt u voordelig loopbaanadvies Limburg. U heeft recht om iedere 6 jaar een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur te volgen. Werknemers en zelfstandigen, iedereen kan loopbaancheques aanvragen.

Hoe vraagt u de cheques aan? 
Het aanvragen van de loopbaancheques is eenvoudig en overzichtelijk. Op het moment dat u de loopbaancheques aan wil aanvragen, doet u dat via de site van de VDAB. Ontdek hier hoe simpel en gemakkelijk het aanvragen van de Loopbaancheques is. 

Loopt u tegen moeilijkheden aan of heeft u behoefte aan hulp bij het aanvragen van uw loopbaancheques. Bel ons gerust. Wij helpen u graag verder. 

Loopbaanbegeleiding Limburg, alle antwoorden op uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt.

 

Schrijf je in bij één van de vestigingen

Wij helpen u graag de juiste richting op. Samen starten wij een traject waarbij u centraal staat. Wij adviseren en ondersteunen u in uw zoektocht naar antwoorden op uw loopbaanvragen. Er zijn meerdere vestigingen van Ucare verspreid over alle Vlaamse provincies. Op deze manier zijn wij altijd bij u in de buurt. 

Schrijf u nu in en ontvang professionele loopbaanbegeleiding van Ucare. Inschrijven voor loopbaanadvies Limburg is eenvoudig. Vul dit formulier voor Inschrijven in en wij op korte termijn contact met u op. 

Uw loopbaancoach belt u binnen 2 dagen
U krijgt een gratis kennismakingsgesprek binnen 2 weken
Uw loopbaantraject start binnen 1 maand.

Routebeschrijving

Alle vestigingen van Ucare zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid in de buurt. In de buurt van onze kantoren is ook steeds een station, premetrostation en/of bushalte.  

 • Beringen (O.C. De Buiting, Tessenderlosesteenweg 18 - 3583): De vestiging van Ucare ligt vlakbij de N29 (Paalsesteenweg), vlakbij Soundstation
  Bushaltes in de buurt: Paal Weg naar Tessenderlo.
  Google Maps - Tessenderlosesteenweg in Beringen
   
 • Bree (Cultuurcentrum De Breughel, Kloosterstraat 13 - 3960): Midden in het centrum, bij het stadhuis in de buurt, is het kantoor van Ucare te vinden. 
  Bushaltes in de buurt: Bree Gemeentehuis en Bree Busstation perron 3. 
  Google Maps - Kloosterstraat in Bree
   
 • Dilsen-Stokkem (Dr. Lenstralaan 11 - 3650): Naast gewestweg N75 (Boslaan) staat de vestiging van Ucare, vlak voor het Wouterbos. 
  Bushaltes in de buurt: Lanklaar Modelstad 
  Google Maps - Dr. Lenstralaan in Dilsen Stokkem
   
 • Genk (Bethaniëstraat 75 - 3600): Ligt direct aan gewestweg N750 (Oosterring). Het Atlantis Hotel Genk - Different Hotels ligt op enkele minuten loopafstand. 
  Bushaltes in de buurt: Genk Lousbeekstraat 
  Google Maps - Bethaniëstraat in Genk
   
 • Genk (Sledderloweg 15 bus 1 - 3600): Ligt in de buurt van de Elysee en aan de N77 (Kolderbosstraat).
  Bushaltes in de buurt: Genk Weg naar Sledderlo
  Google Maps - Sledderloweg in genk
   
 • Hasselt (Ilgatlaan 15/0.01 - 3500): De vestiging van Ucare ligt vlak naast de autosnelweg R71, tussen gewestwegen N2 en N20 in. Op 10 minuten loopafstand ligt stadspark Hasselt. 
  Bushaltes in de buurt: Hasselt Ilgat. 
  Google Maps - Ilgatlaan in Hasselt.
   
 • Lanaken (d’Aspremont Lyndenlaan 7 - 3621): Direct gelegen aan gewestweg N78. Het is een zijstraat van de Populierenlaan. 
  Bushaltes in de buurt: Rekem Kerk 
  Google Maps - d'Aspremont Lyndenlaan in Lanaken
   
 • Opglabbeek (Weg naar Zwartberg 18 - 3660): Ligt vlakbij de Belfius bank en ING bank. 
  Bushalte in de buurt : Opglabbeek Dorpsplein 
  Google maps - Weg naar Zwartberg te Opglabbeek
   
 • Overpelt (Sellekaertsstraat 11/5 - 3900): Ligt vlakbij het station van Overpelt en Neerpelt.
  Bushalte in de buurt: Overpelt Overweg
  Google Maps - Sellekaertsstraat 11/5 in Overpelt
   
 • Sint-Truiden (Prins Albertlaan 38 - 3800): Gelegen aan de Autorijschool Stuur Zelf
  Bushaltes in de buurt: Diesterpoort en Station perron 2
  Google Maps - Prins Albertlaan in Sint Truiden

 

 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van uw vestigingen? 
Elke week zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. U bent altijd welkom bij ons voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Er is geen vestiging bij mij in de stad. Wat is in mijn geval de dichtstbijzijnde vestiging? 
Geen nood. Wij beschikken over meer dan 30 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies. Ontdek hier of er een Locaties bij u in de buurt zit. 

Als ik mijn cheque aanvraag vanuit Antwerpen, kan ik die dan ook in Limburg bij Ucare besteden? 
Ja zeker. Het staat u volledig vrij een vestiging naar keuze te selecteren. 

Ik kan het telefoonnummer van de vestiging in Bree niet vinden. Kan u mij hiermee helpen? 
Uiteraard. Neem contact op met de hoofdzetel van Ucare gevestigd in Hasselt. Hier hebben wij een centraal nummer waar wij u verder helpen. De medewerkers van onze hoofdzetel helpen u graag verder en brengen u in contact met de vestiging van uw keuze. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 

Bellen vanuit België : 011 28 00 50
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 

Is life coach Limburg en mental coach Limburg hetzelfde als loopbaanbegeleiding bij Ucare? 
Een life coach Limburg en mental coach Limburg hebben gelijkenissen maar zijn niet helemaal hetzelfde als een loopbaanbegeleider. Met al uw vragen over uw loopbaan bent u welkom bij onze loopbaanbegeleiders. Life coach, mental coach, jobcoach Limburg of loopbaancoach Limburg? U bent altijd welkom bij Ucare. Samen met u beantwoorden we al uw loopbaanvragen. 

 

Contactgegevens

U heeft een ruime keuze uit vestigingen bij u in de buurt. En dat geldt ook voor de provincie Limburg. Op tal van locaties staan er medewerkers van Ucare klaar om uw vragen te beantwoorden. Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Er bevindt zich een vestiging van Ucare in de provincie Limburg op de volgende adressen: 
 

 

 Beringen

 Tessenderlosesteenweg 18

 3583

 beringen@ucare.be

 Bree

 Kloosterstraat 13

 3960

 bree@ucare.be

 Dilsen-Stokkem

 Dr. Lenstralaan 11

 3650

 dilsen-stokkem@ucare.be

 Genk

 Bethaniëstraat 75

 3600

 genk@ucare.be

 Genk

 Sledderloweg 15 bus 1

 3600

 genk@ucare.be

 Hasselt

 Ilgatlaan 15/0.01

3500  

 hasselt@ucare.be

 Lanaken

 d'Aspremont Lyndenlaan 7

 3621

 lanaken@ucare.be

 Opglabbeek

 Weg naar Zwartberg 18

 3660

 opglabbeek@ucare.be

 Overpelt

 Sellekaertsstraat 11/5

 3900

 overpelt@ucare.be

 Sint-Truiden

 Prins Albertlaan 38

 3800

 sint-truiden@ucare.be

 

De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op: 
Bellen vanuit België : 011 28 00 50
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 


Chatten met Ucare 
Heeft u uw inschrijving voor loopbaanbegeleiding bij Ucare al afgerond? Dan bent u ook in staat om te chatten met uw loopbaancoach Limburg. U dient in het bezit te zijn van een Skype-account om gebruik te maken van deze unieke functie. Het chatten met een jobcoach Limburg is vooral erg fijn, omdat uw vragen worden beantwoord terwijl u thuis op uw zetel zit. 

Openingstijden vestigingen Limburg 
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur
Op verschillende locaties eveneens na de kantooruren mogelijk op afspraak.