Menu Sluiten

Loopbaanbegeleiding in Vlaams-Brabant

Loopbaanbegeleiding van Ucare zorgt voor een helder toekomstbeeld. Tijdens dit traject zet u in samenwerking met uw loopbaanbegeleider stappen richting de toekomst. Er zitten meerdere vestigingen bij u in de buurt! 

Al onze vestigingen bieden u een gratis kennismakingsgesprek aan. Er zijn meer dan 30 vestigingen verspreid over alle Vlaamse provincies. In Vlaams-Brabant vindt u een kantoor in Averbode, Elewijt/Zemst, Haacht, Halle, Heverlee/Haasrode, Itterbeek, Ninove, Zaventem.

De professionals bij Ucare staan tot uw beschikking en hebben één doel voor ogen; Samen met u de juiste antwoorden zoeken op uw loopbaanvragen. Ook bij u in de buurt zijn locaties van Ucare gevestigd en deze zijn allemaal perfect bereikbaar.

Contacteer Ons

 

De volgende onderwerpen komen in dit artikel aan bod:

 

Loopbaanbegeleiding in Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant heeft acht vestigingen waarvan minstens 1 bij u in de buurt. De antwoorden op uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt. Zijn er een hoop veranderingen gaande in uw werk of loopbaan? Of bent u de juiste balans tussen uw werk- en privéleven verloren? Wij ondersteunen en adviseren u tijdens het individuele traject. 

Wij bieden loopbaanbegeleiding aan in:

> Averbode
> Elewijt/Zemst 
> Haacht
> Halle
> Heverlee/Haasrode
> Itterbeek
> Ninove
> Vilvoorde
> Zaventem 


Dit zijn de voordelen die wij u bieden: 

Er is voldoende plek voor iedereen

Wij realiseren ons dat ieder mens uniek is en hierdoor een op maat gemaakt loopbaantraject nodig heeft op basis van specifieke wensen en behoeften. Wij luisteren hiernaar en bieden u individuele loopbaanbegeleiding aan. Loopbaanbegeleiding is er voor alle werknemers (van arbeiders tot bedienden), zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die vragen hebben met betrekking tot de ontwikkeling van hun loopbaan. Ook werknemers die in hun opzegtermijn zitten of in een periode van verbrekingsvergoeding, helpen wij verder richting antwoorden. Loop gerust een keer bij ons naar binnen voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Er zijn geen wachtlijsten

Bij Ucare wacht u nooit langer dan 2 dagen op loopbaanbegeleiding. Wij plannen meteen met u een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Er heerst een gemoedelijke sfeer

In alle vestigingen van Ucare hangt een zeer informele en laagdrempelige sfeer. Geen opdringerige medewerkers, geen maatpakken,... Bij ons heerst een aangenaam huiskamergevoel vanaf het moment dat u bij een vestiging van Ucare naar binnen stapt. 

Er is een goede bereikbaarheid

De vestigingen van Ucare zijn gemakkelijk te bereiken. Het openbaar vervoer stopt dikwijls in de buurt van een vestiging en er is voldoende parkeergelegenheid.

De loopbaancheques maken het voordeliger

De voordelige loopbaancheques zijn een initiatief van de Vlaamse overheid. De cheques zorgen ervoor dat u tegen een sterk verlaagd tarief loopbaanbegeleiding krijgt. Voor het kleine bedrag van slechts € 40,- krijgt u al 4 uur loopbaanbegeleiding bij Ucare.

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij Ucare. Voordelige loopbaanbegeleiding ontvangen van een professionele loopbaanbegeleider? Dit is mogelijk bij Ucare. Inschrijven bij Ucare.

 

Loopbaancheques Vlaams-Brabant

De loopbaancheques worden beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid. Dit initiatief maakt het mogelijk dat u professionele loopbaanbegeleiding ontvangt bij Ucare. Tegen een voordelig tarief krijgt u advies en ondersteuning van een ervaren loopbaanbegeleider. De loopbaancheques zijn verkrijgbaar tegen een voordelig tarief via de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

De loopbaancheques zijn een initiatief dat in het leven is geroepen om u te ondersteunen bij uw zoektocht naar antwoorden op uw loopbaanvragen. Uw plek op de arbeidsmarkt, kwaliteiten, uw persoonlijke ontwikkeling…. Wij helpen u verder!

Een kleine greep uit vraagstukken die onze ervaren loopbaanbegeleiders met regelmaat voorbij zien komen:

> Hoe herstel ik de balans tussen mijn werk- en privéleven? 
> Ik wil het optimale uit mijn loopbaan halen. Hoe doe ik dat? 
> Ik ervaar veel stress en irritatie tijdens het uitvoeren van mijn job . Hoe los ik dit op? 
> Waar wil ik precies staan over 2 of 3 jaar?
 

Ontdek hier alle informatie over de Loopbaancheques. Voorwaarden, bestelwijze, voordelige tarieven,.... Wij helpen u graag verder op weg naar uw antwoorden. 

Loopbaanbegeleiding Vlaams-Brabant, de antwoorden op uw vraagstukken zijn heel dichtbij!

 

Schrijf je in bij één van onze vestigingen

De ervaren begeleiders van Ucare helpen u graag de juiste richting op. Samen met uw begeleider start u een persoonlijk en individueel traject dat specifiek is afgestemd op uw wensen en behoeften.


Kies voor Inschrijven bij Ucare en begin op korte termijn met uw loopbaantraject. Het inschrijven voor loopbaanbegeleiding is zeer eenvoudig. Vul dit formulier in en: 

1. Uw loopbaanbegeleider belt - binnen 2 dagen.

2. U krijgt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek - binnen 2 weken.

3. Uw loopbaantraject is opgestart - binnen 1 maand.

Routebeschrijving locaties in Vlaams-Brabant

De vestigingen van Ucare zijn goed bereikbaar en in de buurt van stations, premetrostations en bushaltes. Alle informatie over de vestigingen in Vlaams-Brabant is hieronder te vinden: 
 

 

 

Veelgestelde vragen

Ik kan het telefoonnummer van de vestiging in Zaventem niet vinden. Wie kan mij verder helpen? 
In dit geval; belt u onze hoofdzetel in Hasselt via een centraal nummer. Vanuit de hoofdzetel in Hasselt helpen wij graag verder richting de locatie van uw keuze. We zijn telefonisch bereikbaar op:

Bellen vanuit België : 011 28 00 50 
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 


Is life coach Vlaams-Brabant en mental coach Vlaams-Brabant hetzelfde als loopbaanbegeleiding
U krijgt bij Ucare gespecialiseerde begeleiding van een echte ervaren en professionele loopbaanbegeleider. Een life coach Vlaams-Brabant en mental coach Vlaams-Brabant zijn niet hetzelfde, maar al uw vragen worden beantwoord bij één van onze ervaren loopbaanbegeleiders. Wij bieden u een individueel loopbaantraject waarbij we proberen te bereiken wat u echt wilt!

 

Contactgegevens

In Vlaams-Brabant vindt u een 8-tal kantoren die dagelijks geopend zijn van maandag tot en met vrijdag. De locaties van Ucare zijn te vinden op de volgende adressen:

 

 Averbode

 Westelsebaan 57

 3271

 averbode@ucare.be

 Elewijt/Zemst

 Keizer Karellaan 61

 1982

 elewijt@ucare.be

 Haacht

 Markt 4

 3150

 haacht@ucare.be

 Halle

 Auguste Demaeghtlaan 30

 1500

 halle@ucare.be

 Heverlee/Haasrode

 Grauwmeer 1

 3001

 haasrode@ucare.be

 Itterbeek

 Jan Martin Van Lierdenlaan 11

 1701

 itterbeek@ucare.be

 Vilvoorde

 Luchthavenlaan 27

 1800

 vilvoorde@ucare.be

 Zaventem

 Leuvensesteenweg 613

 1930

 zaventem@ucare.be


De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op: 
Bellen vanuit België : 011 28 00 50 
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 


Openingstijden vestigingen Vlaams-Brabant 
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
Na kantooruren mogelijk op afspraak.