Menu Sluiten

Loopbaanbegeleiding in West-Vlaanderen

De ervaren loopbaanbegeleider van Ucare ondersteunen u bij het vinden van de juiste antwoorden op uw vraagstukken. U krijgt een helder beeld van alle mogelijkheden die u heeft. Op deze manier komt u verder! 

Ucare beschikt over meer dan 30 vestigingen verspreid over de Vlaamse provincies. Wij ontvangen u graag voor een gratis kennismakingsgesprek in onze kantoren te Brugge, Kortrijk, Handzame, Torhout en Moorsele. 

De vestigingen van Ucare beschikken over parkeergelegenheid in de buurt. De wijde spreiding van alle kantoren zorgt ervoor dat er altijd een kantoor bij u in de buurt is. U ontvangt bij Ucare een gratis kennismakingsgesprek met uw loopbaanbegeleider.

Contacteer Ons

 

De volgende onderwerpen komen in dit artikel aan bod:

 

Loopbaanbegeleiding in West-Vlaanderen

n de provincie West-Vlaanderen beschikt Ucare over 3 locaties. Bent u op zoek naar antwoorden op uw loopbaanvragen en heeft u behoefte aan professionele ondersteuning? Neem contact op met een vestiging van Ucare en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

In de provincie West-Vlaanderen heeft Ucare een vestiging in de volgende plaatsen: 

> Brugge 
> Handzame 
> Kortrijk
> Lombardsijde


De vele vestigingen van Ucare bieden u een groot aantal voordelen:

Gemakkelijk bereikbaar

 Iedere locatie van Ucare beschikt over parkeergelegenheid in de buurt. Is het zo dat u met het openbaar vervoer reist? Er stopt een bus op maximaal 5 minuten loopafstand van de ingang van een Ucare vestiging. 

Geen wachtlijsten

U hoeft bij Ucare nooit langer dan 2 weken te wachten op een contact met een medewerker. Wij hebben geen lange wachtlijsten. Binnen 2 dagen nemen we contact met u op en maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met u. Stuur ons een mail, bel ons op of loop een keer bij ons naar binnen. 

Lever de loopbaancheques in

Het is mogelijk om de loopbaancheques in te leveren bij een erkend loopbaanbegeleidingscentrum. Dat is Ucare! U ontvangt, dankzij de loopbaancheques, 4 uur loopbaanbegeleiding voor slechts € 40,-. 

Plek voor iedereen

Arbeiders, bedienden, zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen, werknemers die in hun opzegtermijn of periode van verbrekingsvergoeding zitten, kom langs bij Ucare. Bij Ucare is iedereen meer dan welkom. 

Laagdrempelige sfeer

Loopbaanbegeleiding volgen bij Ucare is ontzettend prettig, ervaar het nu zelf. Bij al onze locaties heerst een familiaire sfeer, wat zorgt voor een aangenaam gevoel.

 

 

Hoe werkt loopbaanbegeleiding?

U start met een gratis kennismakingsgesprek met een loopbaanbegeleider. Tijdens dit gesprek maken jullie kennis en maakt u uw doelen en/of vraagstukken kenbaar. Ook wordt er gekeken naar uw verwachtingen, behoeften en wensen. 

Wij realiseren ons dat iedereen verschillend is. Hierdoor varieert de duur van een loopbaantraject per persoon. Een gemiddeld loopbaantraject duurt ongeveer 8 uur. Tijdens deze loopbaangesprekken vinden er individuele gesprekken, oefeningen en werkvormen plaats. 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij Ucare. Start nu met Inschrijven en ga meteen aan de slag.

 

Loopbaancheques West-Vlaanderen

Het feit dat u in staat bent de loopbaancheques aan te vragen, heeft u te danken u aan de Vlaamse overheid. De loopbaancheques zorgen ervoor dat u voordelig loopbaanbegeleiding volgt bij Ucare. De loopbaancheques zijn verkrijgbaar bij Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).

Onze ervaren loopbaanbegeleiders hebben een ruime ervaring met het beantwoorden van loopbaanvragen. Samen met u wordt een zoektocht gestart naar antwoorden op vragen als: 

> Benut ik optimaal al mijn talenten tijdens het uitvoeren van mijn huidige job? 
> Hoe krijg ik het plezier terug in mijn job? 
> Wat is de manier om om te gaan met mijn irritaties die ik ervaar op het werk? 
> Waarom word ik nooit uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek?

Elke 6 jaar heeft u recht op een loopbaanbegeleidingstraject van 8 uur bij Ucare. U heeft de keuze dit traject op te splitsen in 2 pakketten van 4 uur of een pakket van 8 uur.


> Traject 1: na het traject van 4 uur ontvangt u binnen 6 jaar nog een traject van 4 uur. Voor dit traject heeft u één loopbaancheque nodig. 
> Traject 2: na het traject van 8 uur kan u pas na 6 jaar een nieuw pakket aanvragen. Voor dit traject heeft u twee loopbaancheques nodig. 
 

U krijgt : 8 uur loopbaanbegeleiding (twee loopbaancheques) 
Voor slechts : € 80,- 
 

De antwoorden op uw loopbaanvragen zijn dichterbij dan u denkt. Loopbaanbegeleiding West-Vlaanderen helpt u de juiste richting te vinden. Lees hier alles over de Loopbaancheques.

 

Schrijf je in bij één van onze vestigingen

JA, ik start mijn loopbaantraject bij een vestiging van Ucare in West-Vlaanderen. Het inschrijven voor loopbaanbegeleiding bij Ucare is heel eenvoudig. 

Kies voor Inschrijven en ontvang:

- Binnen 2 dagen een telefoontje van een loopbaanbegeleider. 
- Binnen 2 weken een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
- Binnen 1 maand het startsein voor uw loopbaantraject.

Routebeschrijving locaties in West-Vlaanderen

Alle vestigingen van Ucare zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en bevinden zich bij u in de buurt. Uw antwoorden zijn dichterbij dan u denkt.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Welke vestigingen van Ucare kan ik bij mij in de buurt vinden? 
In de provincie West-Vlaanderen zijn er zelfs 5 locaties. De Locaties van Ucare in West-Vlaanderen vind u hier. 

Op welke tijden zijn de vestigingen van Ucare geopend? 
De vestigingen van Ucare zijn elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. 

Het telefoonnummer van een vestiging in Brugge is onvindbaar. Wie kan mij hiermee helpen? 
Wij helpen u graag verder. Bel ons centrale telefoonnummer in Hasselt. Dit is de hoofdzetel van Ucare en hier helpen wij u graag aan alle informatie die u nodig heeft. De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op:

Bellen vanuit België : 011 28 00 50 
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 

Is een life coach West-Vlaanderen hetzelfde als loopbaanbegeleiding van Ucare? 
Een life coach West-Vlaanderen en een loopbaanbegeleider van Ucare zijn niet hetzelfde. Een life coach kijkt meer naar de algemene zin van het leven, terwijl een loopbaanbegeleider van Ucare u gericht helpt met alle vragen die betrekking hebben op uw loopbaan.

 

Contactgegevens

Wij hechten er waarde aan om goed bereikbaar te zijn voor u. Daarom zijn we voor u bereikbaar in de volgende plaatsen: 
 

 Brugge

 Monnikenwerve 167

 8000

 brugge@ucare.be

 Handzame

 Amersveldestraat 204

 8610

 handzame@ucare.be  

 Kortrijk

 Doorniksestraat 63

 8500

 kortrijk@ucare.be

 Lombardsijde

 Schoolstraat 33

 8434

 lombardsijde@ucare.be

De hoofdzetel is telefonisch te bereiken op: 
Bellen vanuit België : 011 28 00 50 
Bellen vanuit buitenland : 0032 11 28 00 50 

Bel met een gerust hart onze hoofdzetel. Daar helpen wij u graag verder richting de antwoorden op uw loopbaanvragen. 

Openingstijden vestigingen West-Vlaanderen 
maandag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
dinsdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
woensdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
donderdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur 
vrijdag: 08.00 t/m 12.00 uur - 13.00 t/m 17.00 uur
Na de kantooruren mogelijk op afspraak.