Menu Sluiten

Talent matching


Bent u op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Beschikt u over sterke vaardigheden en talenten? Heeft u al meerdere acties ondernomen maar zonder gewenst resultaat? Dan helpen wij u graag verder via Talent Matching. Wij stellen uw uniek profiel proactief voor bij een potentiële werkgever in ons uitgebreid netwerk. Hierdoor stijgen uw kansen op een leuke en gepaste nieuwe professionele toekomst.
 

Ucare Career Solutions helpt u via Talent Matching

Ucare begeleidt jaarlijks via diverse diensten duizenden mensen in hun zoektocht naar een nieuwe professionele toekomst. Binnen deze groep bevinden zich uitzonderlijk sterke profielen die verdere ondersteuning wensen om hun professionele loopbaan een nieuwe wending te geven. Het zijn professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging waarbij ze hun talenten en sterktes optimaal wensen te ontplooien.
Deze sterke profielen gaan we via onze dienst Talentmatching proactief voorstellen aan organisaties.

Inzetten op talent loont

Binnen Ucare zetten we actief in op een waarderende aanpak en de sterktes van mensen. Gesterkt door wetenschappelijke studies geloven wij dat deze talenten het verschil kunnen maken voor organisaties.
Ucare neemt een actieve rol op in dit ‘matchingsproces’. Proactief en zeer gericht. We zijn overtuigd dat wanneer werkgevers werknemers inzetten op hun talenten, dit zorgt voor beter resultaat op de werkvloer

Talent Matching - het proces

Wij gaan samen uw unieke profiel analyseren en in kaart brengen. Via interne interviews en testen lijsten we uw sterktes en talenten op en bekijken we samen welke functies en organisaties bij u passen.
Indien u hiermee akkoord gaat, zullen we een aantal organisaties binnen ons netwerk benaderen en u (indien gewenst anoniem) als kandidaat voorstellen. Als de werkgever interesse heeft, volgt een eerste kennismaking en na een uitgebreid assessment center eventueel ook een opstart.