Menu Sluiten

Training & Coaching

Als medewerker van een organisatie wenst u zich permanent te kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren. Het volgen van persoonlijke en gerichte opleidingen, trainingen en coachings dragen hiertoe bij. Ucare heeft een ruime expertise op het gebied van trainingen op het vlak van: leadership coaching, soft skills optimalisatie en versterken van de mentale weerbaarheid.

Ucare Academy

Ucare Academy is het trainingscentrum van Ucare Career Solutions. De Ucare Academy verzorgt opleidingen en trainingen met focus op professionele groei. Zo geven we opleidingen over coachen, leiding geven, timemanagement, productiviteit, mentale veerkracht, assertiviteit en nog veel meer.

It's you we care about

De Ucare Academy begint vanuit het sterktedenken. Hierbij vertrekken we steeds vanuit de sterktes en talenten van mensen en deze gebruiken we voor een positieve impact op niet alleen de individuele professionele groei, maar ook op de positieve resultaten op de werkvloer.

Opleidingsaanbod

Met onze Ucare Academy bieden we een ruim aanbod van opleidingen aan. Timemanagement, assertiviteit, jobcrafting of ontwikkeling van leadership skills. In september starten onze nieuwe opleidingen.